Eylül 21, 2022
Led Bar Çubuk Nedir?
0 Comments

Led Bar Çubuk Nedir?

Değişik renk ve ebatları ile uygulayacağınız alana göre tercih yapmanız sağlamaktadır. Birden fazla renk alternatifi ile size en uygun olanı seçebilirsiniz. Değişik süsleyici ürünlerimiz ile kombinasyon yapıldığı zaman ortaya çok şık neticeler çıkıyor. Led bar çubukları uygulamayı en beğendiğimiz ürünümüz lambrilerdir. İkisinin birbiriyle geçimi göz akdikenidir. Led bar çubuklar, tv birimlerinde kullanıldığı zaman konutunuzun ambiyansı ve dokusunu değiştirmekle kalmayıp aynı zamanda enerji tasarrufu da sağlamaktadır. Duvar ve tavan süslemelerinde seçim edebilirsiniz. Dekonil olarak dekorasyon alanında sıkça seçim ettiğimiz led bar çubuklar ile hayalinizdeki tasarımları yaşam alanlarınıza taşıyabilirsiniz.

Led bar çubuk, sıklıkla kullanılan bir aydınlatma ürünüdür. Yalnızca aydınlatma ürünü olarak değil aynı zaman da süsleyici ürün olarak kullanılmaktadır. Kullandığınız alanda yaydığı ışık sayesinde ferah ve aydınlık bir etrafa kavuşmanızı sağlamaktadır. Led bar çubuk, iç ve dış mekan dekorasyonun aydınlatmasının olmazsa olmazlarındandır.

Led Bar Çubuk Özellikleri Nelerdir?

– Şeffaf opak buzlu kapağı bulunmaktadır.

– Zemin kısmı alüminyumdur.

– Enerji verebilmesi için led motoru gerekmektedir.

– Düşük efor tüketimi sağlamaktadır.

– Bakım ve onarım ihtiyacı yoktur.

– Uzun ömürlüdür.

– Hareketli değildir, bu nedenle darbelere karşı diğer duvar çıtası aydınlatma ürünlerine göre daha dayanıklıdır.

– Diğer aydınlatma ürünlerine göre suya ve neme daha dayanıklıdır.

– Etraf arkadaşı olarak görülmektedir.

– Bir Hayli değişik alanda kullanılmaktadır.

– Kolay bir biçimde montaj sağlanmaktadır.

– Double PCB 3 yonga şerit led kullanılmaktadır.

– Watt eforu, 5 wattır.

Led Bar Çubuk Nerelerde Kullanılmaktadır?

Led bar çubuk, her alanda sıklıkla karşımıza çıkmaktadır. Bakım gerektirmeyen ve uzun ömürlü bir kullanım sağladığı için sıkça seçim edilmektedir. Konutunuzda, salonunuzda, mağazanızın sergenlerinde ve dekorasyonunda, büronuzun aydınlatma sisteminde seçim edebilirsiniz. Değişik renk ve ebatlarda tercih sağlayabileceğiniz için kullanım alanı oldukça geniştir. Misal vermek gerekirse;

– Lokantalar

– Alışveriş Merkezleri

– İş Yerleri

– Mağazalar

– Oteller

– Dış cephe dekorasyonlarında

– Duvar ve tavan süslemelerinde

– Tv birimlerinde

vb. örneklerler led bar çubuklar karşımıza çıkmaktadır. Tabiata karşı koruma sağlayan led bar çubuklar ile sizde etraf arkadaşı tasarımlar yapabilirsiniz. Led bar çubuklar aynı zamanda tasarruf yaparak, yüksek ışıktan yararlanabilirsiniz. Bu surattan kullanım alanları çok fazla ayrılmıştır.

Leave a Comment

Your email address will not be published.